Dine gratis annoncer

Prøv også Ruteplan, sådan planlægger du nemmest din ferie og dine rejser i Europa. | Fotograf i Aarhus: Portrætfoto og boudoir. | Kalenderen

Tilbud Restaurant Bolig Job Penge Biler Shopping Oplevelser Service 8000.dk Københavns Nyheder

Astrologi tyder stjernerne
Astrologi er en urgammel stjernetyderkunst. Astrologi handler om at forstå hvordan himmellegemers placering på himlen kan indvirke på jordens og menneskets liv. Et af de største himmellegemer - når man måler effekten - er månen. Dens effekt er så stor at verdenshavet løfter og sænker sig flere meter i takt med månens placering over jorden. Et andet stort himmellegeme er solen som skaber årstiderne og får planterne til at gro. Astrologi går ud fra at ikke kun månen og solen, men alle himmellegemer, indvirker på jorden gennem tyngdekraften og gennem strålingen. I og for sig logisk. Vi kender alle effekten af solskin, som gør os lysere i sindet og får jordbær til at blive røde. Også mange af os sover anderledes, eller opfører os anderledes, når det er fuldmåne. Astrologi går videre end månen og solen og inddrager planeter og sole meget længere væk.

Astrologi og fremtiden
Astrologi var frem til slutningen af middelalderen et af de vigtigste værktøjer for at forstå hvad der sker på jorden. I dag anser de fleste videnskabsfolk astrologi for at være ude af trit med håndfaste fakta. Til gengæld er den folkelige tiltro til astrologi fortsat stor. Mange mennesker følger med i deres horoskop, og går op i hvilket stjernetegn de er født i.