Dine gratis annoncer

Prøv også Ruteplan, sådan planlægger du nemmest din ferie og dine rejser i Europa. | Fotograf i Aarhus: Portrætfoto og boudoir. | Kalenderen

Tilbud Restaurant Bolig Job Penge Biler Shopping Oplevelser Service 8000.dk Københavns Nyheder

Vikingernes sejlbåde
Vikingernes succes som krigsmagt hvilede i høj grad på sejlbåden. Vikingernes sejlbåde var lave og smalle. Når det var vindstille, satte vikingerne årerne i vandet og kunne dermed komme hurtigt frem. I tilfælde af kamp, kunne masten lægges ned, så der var plads til at slås mand mod mand. Vikingernes sejlbåde blev bygget i egetræ og var klinkbyggede. Sejlbådene var elastiske, så de kunne vride sig i hårdt vejr - hvilket gjorde sejlbådene meget sødygtige sammenlignet med andre både på den tid. En typisk sejlbåd i vikingetiden var omkring 20 meter lang og 3-4 meter bred. Der var plads til 40-50 mand i sejlbåden. Enkelte sejlbåde var meget længere og brede. De kunne fragte op til 80 mand.

Billige sejlbåde købes og sælges
Billige sejlbådeBillige sejlbåde kan du finde i hele Europa og USA. Tidligere tog danskere til New York og Florida for at erhverve sig en oceangårende sejlbåde. Det var dengang der var finanskrise i USA. Sidenhen er krisen også kommet til Danmark, og det betyder at luksus-sejlbåde er billigt til salg alle steder. Bådejerne har travlt med at sælge deres elskede skibe, inden krisen trækker dem til bunds.