Dine gratis annoncer

Prøv også Ruteplan, sådan planlægger du nemmest din ferie og dine rejser i Europa. | Fotograf i Aarhus: Portrætfoto og boudoir. | Kalenderen

Tilbud Restaurant Bolig Job Penge Biler Shopping Oplevelser Service 8000.dk Københavns Nyheder

Tantra massage
Tantra massage har til hensigt at løsne den erotiske energi - som er den egentlige livsenergi. De spændinger vi har i kroppen omkring den erotiske energi, de afspejler sig i hele menneskets væsen.

Frygt er en af de væsentlige årsager til at energien (prana) har svært ved at flyde frit gennem kroppen. Gennem tantra massage kan der opnåes en større glæde og tryghed ved at leve som menneske med en krop. Tantra massage er den stærkest healende massage der findes, synes mange kvinder. Gennem tantramassage frigøres den erotiske livsenergi, og man smelter indvendig, så hoved, krop og sjæl bliver samlet i en helhed. Tantra massage berører hele kroppen, og massøren ønsker at bidrage til at energi spredes helt ned i fødderne og helt ud i fingerspidserne.

Tantra massage giver mennesket sin frihed
Tantra-massage tilbydesEn tantrisk massage har til formål at åbne for alle de fine og lette energimeridianer som vi normalt ikke 'har liv i'. Tantra-massage er udviklet i Østen. Selvom massøren vil massere dine kønsdele, og måske endda anvende sin egen nøgne krop under massagen, har tantra massage til formål netop ikke at give eksplosive udløsninger. Snarere vil tantra massage åbne op for energi i hele kroppen, og lade den seksuelle og erotiske livsfryd strømme rundt overalt i personen.
Tantra-massage fås i Danmark i blandt andet Århus, Odense og København. Tantra-massage er i stand til at heale dybe sår i personligheden i forhold til kropslighed og erotik, hvis massøren har den fornødne indsigt. Hvis du selv vil lære at give tantra massage, kan du tage på tantra-kursus.